Pannkakskyrkan Uppsala

Hej!

Välkommen till världens äldsta svenska Pannkakskyrka, Pannkakskyrkan Uppsala! Sedan 2006 har Uppsalagruppen spridit Himmel och pannkakor till tusentals människor, och det vill vi fortsätta med! 🙂

Rakt på sak

Varför går ni ut?

Vi vill sprida Guds kärlek till Uppsala genom himmel och pannkaka.Vi vill finnas ute på Uppsalas gator, framförallt bland unga människor, och vara en öppen plats där alla människor, såväl unga som gamla, känner sig sedda och älskade. Vi längtar efter att se människor frälsta, befriade och upprättade. Vi vill också se unga människor dela med sig av sin tro och växa i sin relation till Jesus.

När går ni ut?

Lördagar kl.19.00-23.00

Hur ser upplägget ut en vanlig kväll?

Vi ses i Korskyrkan kl. 19.00 där vi fixar smet, ber och tillsammans tar oss till Stora torget. På stora torget ber vi, riggar upp och finns sedan där och bjuder på pannkakor och delar Guds kärlek med människor.

Vilka församlingar står bakom er Pannkakskyrka?

Vi har stöd i bön av Korskyrkan och Baptistkyrkan.

Vad ska intresserade göra för att få följa med ut?

Gå med i vår facebook-grupp Pannkakskyrkan Uppsala eller skicka ett mail till oss.

Hört på stan

...