Umeå (vilande)

Vi har årsmöte den 22 Februari, kl 18.30 på Kafe Station. Kom!

Rakt på sak

Hallå och välkommen att hänga med ut och möta Umeås ungdomar med Jesu kärlek! Vi steker pannkakor, hänger, snackar med människor och ser vad Gud vill göra!

Varför går ni ut?

Vi vill nå Umeås ungdomar. Därför vill vi sprida en skön atmosfär och sprida Jesu kärlek. Vi ser många ungdomar i Umeå som längtar efter Jesus, och därför vill vi vara där och visa att han är najjs.

När går ni ut?

Vi går ut för det mesta på festivaler, så som Umeå Open och Brännbollsyran. Ibland går vi även ut på vanliga eftermiddagar eller kvällar.

Hur ser upplägget ut en vanlig kväll?

Vi träffas först för bön och praktisk förberedelse. Sedan går vi ut, steker pannkakor, snackar om Jesus och ber för människor, bara umgås och har det kul! Efter några timmar plockar vi tillsammans ihop, ber och åker hem.

Vilka församlingar står bakom er Pannkakskyrka?

Björkstakyrkan.

Vad ska intresserade göra för att få följa med ut?

Vi brukar ofta göra ett Facebookevent när vi har en satsning. Där brukar all info komma ut om tider m.m. Annars får man jättegärna höra av sig till kontaktperson eller e-post! Kolla vår facebookgrupp.

Umeå
Evelina Holm