Pannkakskyrkan Sthlm: BK

Hej!

Pannkakskyrkan i huvudstaden är baserad i Betlehemskyrkan men välkomnar förstås människor från alla kyrkor. Här intill är en kort video som ger dig inblick i vad vi ägnar oss åt.

Rakt på sak

Varför går ni ut?

Vi går ut på stan för att dela med oss av Guds kärlek till människor vi möter i Stockholm. Det är också en möjlighet för oss att få växa som kristna och lära oss att praktiskt gå i Jesus fotspår. Ytterst sätt står vi under Betlehemskyrkans målställning.

När går ni ut?

Varannan fredag, samling kl 18.00 (med några undantag)

Hur ser upplägget ut en vanlig kväll?

Vi samlas kl 18.00 i Betlehemskyrkan för info, bön och lovsång. Därefter går vi ut på stan med kolgrillen, bordet och allt annat. Väl ute monteras allting upp och vi bemöter människor, bjuder på pannkakor och ber för människor. Runt 21.30 börjar vi packa ihop och gå in för att kort runda av kvällen.

Vilka församlingar står bakom er Pannkakskyrka?

Betlehemskyrkan i Stockholm.

Vad ska intresserade göra för att få följa med ut?

Ta kontakt med John Aldvén.

Hört på stan

...