Anslut befintlig grupp

PANNKAKSKYRKA, KEBABKYRKA, BULLKYRKA… VÄLKOMMEN MED I PANNKAKSKYRKANS  RIKSORGANISATION!

VÄLKOMMEN MED I NÄTVERKET:

Genväg till registreringsformulär

Alltsedan första Pannkakskyrkan kom igång 2006 har initiativet spridit sig runtom i Sverige. Just nu finns det Pannkakskyrkor på ca 15-20 ställen! Vi ser en styrka och stort potential av att nätverka och samarbeta mellan pannkakskyrksinitiativen och andra liknande utåtriktade initiativ i landet! Därför startades Pannkakskyrkans Riksorganisation hösten 2011. Senaste åren har vi jobbat hårt för att skapa bra strukturer, mer resurser, förmåner, material m.m. som vi önskar ska få betjäna det lokala arbetet runtom i vårt land och underlätta nystarter. Genom att komma i ett större sammanhang med 100-tals andra ungdomar som brinner för samma sak kan vi stödja och inspirera varandra. En bra idé på en plats kan snabbt spridas till en annan. En upptäckt på en plats kan sprida tro och frimodighet till ett annat ställe. Från centralt håll tar vi fram resurser som kan hjälpa pannkakskyrksinitiativen och skapar forum för nätverkande och inspiration. Tillsammans kan vi göra ett större avtryck lokalt men också nationellt. Den fantastiska gåva som Pannkakskyrkan har varit för många av våra församlingar och orter är något vi tillsammans vill ge vidare till andra orter, ungdomsgrupper och kyrkor. Därför är ditt engagemang och er Pannkakskyrka viktig, också i ett större sammanhang!

SOM ANSLUTEN GRUPP FÅR NI…

1. Tillgång till namnet ”Pannkakskyrkan”

Alla initiativ som ansluter sig till organisationen får tillgång och rätten att använda namnet ”Pannkakskyrkan”, tillgång till loggor m.m.

2. Startkitet

Till varje grupp som ansluter sig skickar vi ut ett startkit helt gratis, innehållande:

Startkit
  • 1st Banderoll
  • 50st PK-Edition Streetbiblar
  • 1st Kockmössa
  • 2st PK-mössor
  • 1st Diskoboll
  • 1st Ficklampa
  • 1st Förkläde (med PK tryck)
  • 1st Förstahjälpenkit

3. Starthandboken

Vi skickar er en starthandbok helt gratis! En 100-sidor tjock handbok full med praktiska tips, idéer och erfarenheter som sammanställts från landets olika Pannkakskyrkor. Perfekt att ha innan ni kommer igång då den ger mycket värdefull information som är bra att ha från första början i planering och förberedelse. Men också en värdefull handbok när man kört ett tag då det finns en hel del erfarenheter och tips som rör det kontinuerliga arbetet!

4. Försäkring för medlemmar

Alla initiativ som ansluter sig till organisationen inkluderas automatiskt i en försäkring som gäller alla som utför något arbete för Pannkakskyrkan.

5. Egen sida på hemsidan + mail

Varje initiativ som ansluter sig får en egen sida på hemsidan där ni kan lägga upp viktig information om när ni träffas, vilka ni är, hur man kommer i kontakt med er m.m. Ett bra sätt att nå ut med information till kyrkor, ungdomarna på stan, aktiva m.fl. På hemsidan kan ni också blogga, lägga upp bilder, filmer m.m. Ni får också tillgång till en egen mail (ex: umea@pannkakskyrkan.se) som kan vara bra att ha vid kontakt med myndigheter, kyrkor, aktiva, ungdomar på stan m.m.

6. Förmåner; billigare pris på profilprodukter, läger & events, avtal med grossister m.m.

Alla medlemmar får billigare pris på profilprodukter, läger och events! Som ansluten grupp får ni ett billigt pris på ”Streetbiblar Pannkakskyrksedition”. Vi har också avtalat förmånligare priser på ett antal produkter med olika företag och grossister, exempelvis; grillar, kokplattor och hopfällbara bord. Bra saker att ha vid en uppstart, men också när nya grejer behöver köpas in.

7. Tillgång till material och resurser

Ni får inlogg på hemsidan där ni kan ladda ner videos, affischer m.m. som kan hjälpa ledare att introducera nya i arbetet, nå ut med information, undervisningunderlag m.m.

8. Inspiration och nätverksskapande

Ni kommer in i ett nätverk med hundratals ungdomar som brinner för samma sak! I olika forum får ni en chans att utmanas, inspireras, lära av varandra m.m! Vi har nätverksträffar (ex; Union), ledarträffar och forum (regionala liveträffar + grupp på facebook) och satsningar (ex; Sverigetouren). Några gånger per termin skickar vi också ut nyhetsbrev med inspiration från nätverket m.m.

Låter helt okey va!??
Att ansluta sig är
lätt som en plätt.
Titta in formuläret…

Fungerar formuläret inte som det ska? Testa här!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.