Starta lokal Pannkakskyrka (Demo)

pannkakor bra bild

PANNKAKSKYRKA, KEBABKYRKA, BULLKYRKA… VÄLKOMMEN MED I PANNKAKSKYRKANS   RIKSORGANISATION!

Alltsedan första Pannkakskyrkan kom igång 2006 har initiativet spridit sig runtom i Sverige. Just nu finns det Pannkakskyrkor på ca 15-20 ställen! Vi ser ett stort potential av att nätverka och samarbeta mellan Pannkakskyrkor och andra liknande utåtriktade initiativ, därför har vi det senaste året jobbat hårt för att skapa bra strukturer, mer resurser m.m. som vi önskar ska få betjäna det lokala arbetet runtom i vårt land. Hösten 2011 startades ungdomsorganisationen Pannkakskyrkans Riksorganisation, och nu är allting klart för anslutningen av alla grupper som finns ute i landet!

Som ansluten Pannkakskyrka får ni rätten att använda namnet ”Pannkakskyrkan” (kanske inte aktuellt om man kallar sig något annat), ni får egen sida på hemsidan (+blogg & twitter), mail, ni får ett ”startkit” (se nedan) hemskickat, billigare pris på profilprodukter och biblar m.m. Framförallt blir ni en del av ett nätverk bestående av 100-tals andra ungdomar som brinner för samma sak. Ett nätverk där ni får inspirera och bli inspirerade av andra som håller på med samma sak.

Varje år anordnas olika sammankomster, nätverksträffar, ledarträffar speciellt för er som är med i nätverket där ni får uppmuntras, få input, undervisning, utbyte av erfarenheter m.m. Därför är er Pannkakskyrka/grupp viktig – också på ett större plan! Era erfarenheter, vittnesbörd, gåvor kan sprida tro, frimodighet, kunskap, glädje till andra! Genom att ansluta er till nätverket får vi också extra stöd från ungdomsstyrelsen som ger oss statsbidrag som gör att vi ännu mer, med mer resurser kan backa upp det lokala arbetet som alla pk-grupper gör runtom i vårt land.

VI SKICKAR ER PK-STARTKITET – HELT GRATIS!

startkitet
  • 1st Banderoll
  • 50st PK-Edition Streetbiblar
  • 1st Kockmössa
  • 1st Stekjärn (hjärtformad)
  • 2st PK-mössor
  • 1st ”Bönestols-tryck”
  • 1st Diskoboll
  • 1st Ficklampa
  • 1st Förkläde (med PK tryck)
HUR GÅR DET TILL? HUR ANSLUTER MAN?

Ni gör det enkelt här på hemsidan genom att fylla i formuläret nedan med uppgifter om vad ni vill ha för namn, vilka som är ledare, beslut om stadgar m.m.

Det ni behöver göra alltså är att samla er grupp, ta med en dator, fylla i formuläret – så var det klar! Sedan skickar vi er ett protokoll från mötet, som ni kan använda om ni skulle vilja ansöka om eget organisationsnummer (helt frivilligt). De enda kraven vi har för att ni ska kunna ansluta er är att ni är minst tre personer och att ni har en lokal församling (se till att ni har en kontaktperson klar innan ni fyller i formuläret) som står bakom initiativet.