Årsmötesformuläret (Demo)

[symple_box color=”white” fade_in=”false” float=”center” text_align=”left” width=”100%”]

Årsmötesformuläret

En gång om året behöver varje lokalgrupp ha ett så kallat årsmöte. Det är en bekräftelse på att lokalgruppen vill fortsätta med verksamheten och här har alla medlemmar rösträtt. Mötet är fritt fram att utforma som man vill, kanske bara en kort träff på 20 min, eller kanske en ordentlig pannkaksfest?! Låt idéerna flöda!

Hur gör man ett årsmöte?

1. Ordföranden mailar mötets datum, klockslag och plats till info@pannkakskyrkan så att det hinner läggas upp på er sida på hemsidan senast två veckor innan mötet. Mötet ska enligt stadgarna vara senast 25 februari!

2. Fyll under mötet tillsammans i årsmötesformuläret nedan.

3. Invänta ett färdigt protokoll som kommer på posten från PKriks.

4. Skriv under protokollet och skicka en kopia till info@pannkakskyrkan.se eller Pannkakskyrkan Riks, Box 23011, 75023 Uppsala.

KLART![/symple_box]