Union (Demo)

[symple_spacing size=”10px”]

Vi vill stolt presenterna och bjuda in dig som är engagerad i någon Pannkakskyrka till Pannkakskyrkornas årliga sammankomst: Union! Det blir några dagar då vi speciellt samlas kring vår gemensamma vision för att inspireras av varandra men också för att ta steg tillsammans framåt i visionen för Sverige. Vi tror att Sveriges ungdomsvärld behöver mer av himmel (…och pannkakor) och vi tror att vi tillsammans kan ta steg vidare för att älska vår generation ännu mer. Union blir ett gott tillfälle att träffa andra eldsjälar som brinner för samma sak – men framför allt ett tillfälle där vi kan ta ett steg till i den vision vi står i. Det blir en blandning av häng, bön, workshops, årsmöte, samtal, undervisning, god mat, öppen mic m.m.

[symple_spacing size=”30px”][vc_button title=”ANMÄLAN” target=”_self” color=”btn-danger” icon=”none” size=”btn-large” href=”http://pannkakskyrkan.se/anmalan-union/”][symple_spacing size=”30px”]
[symple_testimonial by=”FREDAG” fade_in=”false”]Kl 19:00 Drop in; häng, fika, chill, fest

kl 20:30 Festen fortsätter: PKs Story Time

kl 22-23 Lovsång & betjäning[/symple_testimonial]

”FÖR ATT VI TROR ATT JESUS ÄLSKAR SVERIGE OCH VILL FÖRVANDLA EN NATION OCH EN GENERATION”

[symple_testimonial by=”LÖRDAG” fade_in=”false”]kl 08:00 Frukost

kl 08:30 Egen tid med Gud

kl 09:00 Lovsång & Bön

kl 09:30 Rörelsen nu & framtid

kl 10:15 Fika

kl 10:30 Forts…

kl 11:00 Workshop:  Arbete med visionen gruppvis

kl 12:00 Lunch

kl 13:00 Återsamling

kl 14:00 Hur går vi vidare? Vilka konkreta steg behöver vi ta?

kl 15:00 Fika

kl 15:30 Årsmötet

kl 18:00 Festmiddag

kl 20:00 Kvällsmöte – bön, lovsång och betjäning.

kl 22:00 Fika

kl 22:30 Filmvisning[/symple_testimonial]

[symple_testimonial by=”SÖNDAG” fade_in=”false”]kl 08:00 Frukost

kl 08:30 Städning

kl 09:30 Samling

kl 10:40 Gudstjänst i Korskyrkan + medverkan

kl 12:00 Fika[/symple_testimonial]

*Mer reservation för felskrivning och ändring i schemat

Sagt om Union:

UNION var fyra dagar fyllda med en skön blandning av vittnesbörd, undervisning, workshops och häng med Jesus och sköna människor. Många fantastiska vittnesbörd delades av de olika pannkakskyrkorna om vad Jesus gör i Sverige idag. Sjuka blir helade och där mörker finns bryter Jesus igenom med sitt ljus. Tänk vilken Gud vi har! På eftermiddagarna var det workshops där vi bland annat gick ut och bad för människor. Egentligen är jag livrädd för allt som har med evangelisation att göra så jag uppskattade dessa passen väldigt mycket. Sjukt bra tillfälle att ta död på lite av sin människofruktan, få inse ännu lite mer att det hänger på Jesus och inte oss och det faktum att många faktiskt är väldigt öppna för bön. Det var också väldigt skönt att ha fyra dagar att få fylla på med undervisning om allt från den profetiska gåvan till hur unga mår psykiskt i Sverige. Men kanske viktigast av allt så fanns det mycket tid att bara vara inför Gud. Att få komma inför Honom precis som man är och än en gång få påminnas av världens tålmodigaste och mest fanstatiska Pappa om Hans villkorslösa kärlek till oss.

Det jag insåg under UNION var framförallt att jag inte fattar någonting alls. Allt är för stort, för fantastisk, för ofattbart. Men det är sanning och det gör mig både livrädd och överlycklig. Tänk att få vara med när Gud är i farten. Tänk att Gud kan och vill använda dig och mig. Det är stort! – Veronica Danielsson, Pannkakskyrkan Hässleholm

Episk Union-trailer från 2011:

UNION 2011 -Do NOT miss it! from Pannkakskyrkan on Vimeo.

[symple_spacing size=”30px”]

Sagt om Union:

Union 2011 i Uppsala var helt underbart! Så härligt att träffa både veteraner och nykomlingar, att få tid till bön och lovsång och evangelisation. Något av det som berörde mig mest var vittnesbörden och undervisningen om hur Gud verkligen behöver våra böner för vårt land och våra städer. Om det är någon som har nöd och kärlek till människorna i vårt land och våra städer så är det Gud, vi behöver inte få Guds hjärta mjukt och varmt, så att han gör nånting och svarar på våra böner, utan vi får ta vår plats som Guds medarbetare och be frimodigt efter Guds hjärta och vara säkra på att hans vilja som sker i himlen, vill han också ska ske här på jorden. Men han behöver våra barnsliga böner. Undervisning om att vi är Guds barn berörde mig också väldigt starkt. Hela gänget från min stad Borås fick mycket med sig och var väldigt uppfyllda efter union 2011 Uppsala! – David Simonsson, Pannkakskyrkan Borås

I samarbete med