Burning bush (Demo)

Burning Bush 2016, 3-6 Aug i Uppsala 
”Kärt barn har många namn” – häng på tre dagar av skapande där vi tillsammans får använda våra kreativa förmågor för att göra världens bästa budskap synligt på en mängd olika sätt: film, konst, musik, teater, humor – You name it! Inspireras av andra kreativa människor och tillsammans kan vi gör storverk för att förmedla evangeliet till ungdomsvärlden!
[symple_spacing size=”10px”]
Kostnad: 100kr
Mat: Fixar man själv! På plats finns grillar, micro, kokplatta, kylskåp, divers köksredskap..
Boende: Tältplats ev. golvlogi
Sista anmälningsdag: 20 Juli
Mer info hittar du längre ner (=
[symple_spacing size=”30px”][symple_spacing size=”30px”]
[symple_spacing size=”30px”]

Upplägg: Fokus på dagarna kommer att ligga på just skapande. Vi tror att det skapas en spännande synergieffekt när olika kreativa personer samlas just kring skapandet. Därför vill vi lägga vår inrikting här. Kom som du är, ta med dina kreativa projekt och material så skapar vi tillsammans. På plats finns viss utrustning som man kommer att kunna ha tillgång till; musikinstrument, inspelningutrustning, videokameror och filmstudio med ljussättning och ljudinspelning. Finns ytterligare önskemål har vi en begränsad budget som vi kan köpa in visst materiel för.

Plats: Vi kommer att hålla till i Kaplangården som ligger vid kungshögarna ute i Gamla Uppsala. Hit tar man stadsbuss nr 2 mot Gamla Uppsala och hoppar av sista hållplatsen.

Boende: På plats finns tillgång till tältplats. Tält tar man med sig själv. Saknar du tält hör av dig så kan vi se om vi kan hitta en annan lösning. I närheten finns också en badplats. Golvlogi kommer möjligen gå att ordnas också för den som hellre sover inomhus.

Mat: Mat ordnar man själv. Vi har tillgång till frys, kyl, mikrovågsugn, kokplattor, grillar och de vanligaste köksredskapen som vi tillsammans får samsas om (=

Tider: Vi startar kl 18 onsdagen den 3 Augusti och slutar på fredagskvällen kl 00:00. Vill man så får man självklart bo kvar till lördagsmorgonen.

[symple_spacing size=”30px”][vc_video link=”https://vimeo.com/166974162″ title=”Burning Bush Filmkreation 2015″]