Pannkakskyrkan Örebro

Välkommen!

Hej, vi är pannkakskyrkan i Örebro! Följ med oss ut och sprid kärlek. Häng på! Det är galet bra som ni kan se i videon. Här kan ni f.ö. läsa en artikel om oss i artikeln om dagen då Dagen hängde på Pannkakskyrkan i Örebro.

Rakt på sak

Varför går ni ut?

Vi vill möta främst ungdomar i Örebro med Guds kärlek! Vi har förmånen att få komma med hopp, ljus, kärlek och värme till alla vi möter. Gud har varit så god mot oss, och när vi är ute har vi glädjen att sprida det vidare 🙂 Så kom med!

När går ni ut?

Varannan lördagkväll, 18:30-ca 23

Hur ser upplägget ut en vanlig kväll?

Vi träffas kl 18:30 i Vasakyrkan för bön. Ca kl 19 rör vi oss till Våghustorget, och där står vi hela kvällen och delar ut pannkakor och möter människor till åtminstone kl 23.

Vilka församlingar står bakom er Pannkakskyrka?

Brickebergskyrkan, samt stöttning från bl.a. Örebro Kristna Samarbetsråd (ÖKS) och Hagakyrkan. Sedan är det många engagerade från ett antal församlingar i staden.

Vad ska intresserade göra för att få följa med ut?

Gå med i vår facebookgrupp Pannkakskyrkan Örebro eller kontakta oss så lägger vi in er i en sms-grupp!

Hört på stan

Pannkakskyrkan är fantastisk! Jag har träffat på dem flera gånger och blir alltid lika glad!
Pontus, Norrlands inland