(Demo)

[symple_heading title=”Medlemsförsäkring!” type=”h2″ margin_top=”30px” margin_bottom=”30px” color=”#000000″ style=”double-line” text_align=”center” icon_left=”None” icon_right=”None” font_size=”18″][symple_box color=”white” fade_in=”false” float=”center” text_align=”left” width=”100%”]Som medlem i Pannkakskyrkan inkluderas du automatiskt i en olycksfallsförsäkring som gäller på väg till, från och under tiden som du utför något arbete för Pannkakskyrkan. Bra va?!

Det kan t.ex. handla om utslagna tänder, vårdkostnader eller sönderslagna glasögon. Försäkringen ger dessutom ersättning för bestående men.

Hur gör jag om något inträffar?

Ta snarast kontakt med Folksam på telefon 0771-960 960 och be att få komma till avdelningen för personskadevillkor (PSV) och uppge:

• Försäkringsnummer K66196
  • Datum för det inträffade och hur det gick till
  • Var du sökt vård, eventuell diagnos
  • Vilka kostnader du haft. Se till att spara alla kvitton!

[/symple_box]

[symple_button url=”http://pannkakskyrkan.se/wp-content/uploads/2015/02/Försäkringsinformation_Volontär_AA_Februari_2014_LOW.pdf” title=”Vad täcker försäkringen?” color=”orange” size=”small” border_radius=”3px” target=”self” rel=”none” icon_left=”None” icon_right=”None” align=”aligninline”]Vad täcker försäkringen?[/symple_button]