Pannkakskyrkan Jönköping

Välkommen!

Vi är Pannkakskyrkan i Jönköping.

Rakt på sak

Varför går ni ut?

För att vara kyrka ute bland dem som aldrig går i kyrkan och göra Jesu kärlek känd. För att betjäna människor med förbön, kärlek, sanning och pannkakor!

När går ni ut?

Ca 1 ggn i månaden eller när tillfälle ges. Oftast på lördag fm 11-14.00 men ibland även lördag kväll/natt 22-02:30.

Hur ser upplägget ut en vanlig kväll?

Samling klockan 10.00 i International Church på Fabriksgatan 14, där förbereder vi allt praktiskt och ber tillsammans innan vi går ut ca 11:00 på stan. Beroende på hur länge vi kan och väder etc så stannar vi ute till mellan 11.00-14.00. Vid kvällar samlas vi 20:30 i kyrkan innan vi går ut vid 22.00.

Vilka församlingar står bakom er Pannkakskyrka?

International Church Jönköping

Vad ska intresserade göra för att få följa med ut?

Ring eller smsa kontaktpersonen och se när nästa tillfälle är! Vi har en smsgrupp som vi brukar lägga till alla i som vill ha info om när vi går ut!

Hört på stan

Pannkakskyrkan är fantastisk! Jag har träffat på dem flera gånger och blir alltid lika glad!
Pontus, Norrlands inland