Jobbannonser (Demo)

Administratör & Organisationsutvecklare

Tillträde: 15 sept 2016

Om tjänsten: Just nu rekryterar Pannkakskyrkans Riksorganisation en administratör och organisationsutvecklare för riksarbetet på 80%. Som anställd kommer du att ingå i ett team bestående av koordinator, medieansvarig och generalsekreterare som tillsammans arbetar med organisationen på ett riksplan. I tjänsten ligger både administration och utveckling av organisationen. Arbetet utgår från kontoret i Uppsala. Tillträde till tjänsten sker 15 september eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Dina primära arbetsuppgifter rör administrationen kring riksarbetet exempelvis events, resor, resurser, stöd av lokalgrupper, styrelsearbetet, kontakt med myndigheter etc. I tjänsten ligger även organisationsutveckling. Det kan röra sig om systemutveckling, resursutveckling, organisering etc.

Kompetensprofil: Vi ser gärna dig som har tidigare erfarenheter av arbete med administration och/eller arbete inom ideella organisationer, men det är inget måste. Utbildning inom arbetsområdet är ett stort plus.

Personliga egenskaper: Vi söker dig som både är administrativt lagd, men också har ett sinne för organisering och utveckling. Viktiga personliga egenskaper: strukturerad, serviceinriktad, engagerad, ”problemlösare”, organiserad, noggrann, teamorienterad, ”gillar att ha många bollar i luften”, självgående och positiv. Du delar såklart Pannkakskyrkans vision och värderingar.

Varför Pannkakskyrkan? Pannkakskyrkans Riksorganisation arbetar med att stötta och uppmuntra lokala utåtriktade initiativ i ungdomsvärlden. Visionen är: ”Att mitt i ungdomsvärlden, speciellt där behoven är som störst, leva jesusliv. Därför vill vi se en ung generation som i ord, handling och kraft älskar sin generation och presenterar och lever ut evangeliet i Jesu karaktär”. I Pannkakskyrkan blir du delaktig i ett spännande växande rikstäckande arbete där du på ett konkret sätt får vara med att stödja och uppmuntra olika lokala initiativ som längtar att få nå ut och göra skillnad i ungdomsvärlden på sin ort. Det kan vara Pannkakskyrkor, men också andra former av utåtriktade initiativ.

Ansökan: Välkommen med din ansökan! Ansökan skickas till info@pannkakskyrkan.se. Märk ansökan ”Ansökan Administratör”. Intervjuer sker löpande. Om du har frågor rörande tjänsten kontakta Samuel Lundström, Generalsekreterare, tel; 0735666422, samuel@pannkakskyrkan.se.

[symple_spacing size=”30px”]