Jobbannons (Demo)

Till våren anställer Pannkakskyrkans Riksorganisation två tjänster (som möjligen kan slås ihop till en tjänst) med inriktning på media och inspiration. Tjänsterna tillträder 2016 enligt överenskommelse. Nedan följer en beskrivning av tjänsterna;

Medieansvarig

Om tjänsten
Just nu rekryterar Pannkakskyrkans Riksorganisation en mediaansvarig på ca 30%. Som anställd kommer du ingå i det team bestående av administratör, koordinator, inspiratör och generalsekreterare som tillsammans jobbar med organisationen och rörelsen på ett riksplan. Dina primära arbetsuppgifter rör mediaproduktion och administration kring detta. Arbetet kommer att utgå från kontoret i Uppsala. Visst resande kan ingå i tjänsten.

Arbetsuppgifter
Dina primära arbetsuppgifter kommer att röra sig kring utveckling och administration av hemsidor, layout (profilprodukter, webbmaterial, foldrar, tryckmaterial etc), videoproduktion (inspelning, redigering etc).

Kompetensprofil
Vi ser dig som har en bredd i kompetens inom mediaproduktion då dina arbetsuppgifter kommer att röra sig inom flera olika arbetsområden. Du bör ha vana av arbete med program som Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere, After Effects. Programmeringskunskaper är inget krav men ett stort plus.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad, kreativ, självgående, initiativrik, teamorienterad och målinriktad. Du delar såklart Pannkakskyrkans vision och värderingar. Vi ser också gärna att du har egen erfarenhet av organisationens kärnverksamhet.

Inspiratör

Om tjänsten
Just nu rekryterar Pannkakskyrkans Riksorganisation en inspiratör på ca 20%. Som anställd kommer du ingå i det team bestående av administratör, koordinator, medieansvarig och generalsekreterare som tillsammans jobbar med organisationen och rörelsen på ett riksplan. Tjänsten inriktar sig primärt på kontakt, stöttning och inspiration av grupper och ledare i organisationen. Arbetet kommer att utgå från kontoret i Uppsala. Visst resande kan ingå i tjänsten.

Arbetsuppgifter
Din primära arbetsuppgift handlar om att ha kontakt med ledare och grupper inom organisationen för stöttning, inspiration, fånga upp behov etc. Kontakten kommer främst ske via telefon, men också ett visst resanden kommer att ingå i tjänsten för lokala besök. Utöver detta kan tjänsten också, vid tidsmässigt utrymme, innehålla inspirationsresor och montring.

Kompetensprofil
Vi ser dig som har viss erfarenhet av att driva lokala utåtriktade initiativ och ett stort hjärta för att stötta ledare och grupper som arbetar med detta.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är relationsorienterad, engagerad, teamorienterad, fokuserad, inspirerande och positiv. Du delar såklart Pannkakskyrkans vision och värderingar. Vi ser också gärna att du har egen erfarenhet av organisationens kärnverksamhet.

Övrig info:

Varför Pannkakskyrkan?
Pannkakskyrkans Riksorganisation arbetar med att stötta och uppmuntra lokala utåtriktade initiativ i ungdomsvärlden. Visionen är ”Att mitt i ungdomsvärlden, speciellt där behoven är som störst, leva jesusliv. Därför vill vi se en ung generation som i ord, handling och kraft älskar sin generation och presenterar och lever ut evangeliet i Jesu karaktär”. I Pannkakskyrkan blir du delaktig i ett spännande växande rikstäckande arbete där du på ett konkret sätt får vara med att stödja och uppmuntra olika lokala initiativ som längtar att få nå ut och göra skillnad i ungdomsvärlden på sin ort.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan! Ansökan skickas till info@pannkakskyrkan.se, märk ansökan med ”Ansökan Medieansvarig”. Intervjuer sker löpande. Om du har frågor rörande tjänsten kontakta Samuel Lundström, Generalsekreterare, tel; 0735666422, samuel@pannkakskyrkan.se.

[symple_spacing size=”30px”]