Pannkakskyrkan Askersund

Välkommen!

Vi är Pannkakskyrkan i Askersund.

Rakt på sak

Varför går ni ut?

Vi kände sådan nöd för vår stad och våra ungdomar att vi bara var tvungna att nå dem. Vi förstod att det bästa sättet är att möta dem där de redan finns istället för att bara bjuda dem till oss.

När går ni ut?

När vi är aktiva är det ca sista veckan varje månad.

Hur ser upplägget ut en vanlig kväll?

Vi träffas run 19:00 för en lovsångs- och bönestund där någon delar något kort om Jesus som vi kan stå på i våra liv och ge vidare. Sen förbereder vi allt praktiskt. Ca 20:30 börjar vi steka pannkakor och steker efter behov så länge vi känner att vi ska vara kvar.

Vilka församlingar står bakom er Pannkakskyrka?

EFS Askersund.

Vad ska intresserade göra för att få följa med ut?

Du bör ha börjat gymnasiet och ändå gärna pratat med dina föräldrar om vad vi gör. Sen är det bara att ta kontakt med Annie Östlund eller Beatrice Ivarsson, eller om du känner någon annan i teamet bättre får u gärna prata med den personen, som kan föra det vidare.

Hört på stan