Vittnesbörd (Demo)

Pannkakskyrkan fyller 10 år!! Helt fantastiskt och lite galet att tiden gått så fort! Vi tar tillfället i akt och firar vad Gud har gjort under de här åren! Bland annat vill vi släppa vittnesbörd från Pannkakskyrkan varje dag under hela året i sociala medier och på hemsidan.
Vi vill nu SAMLA in massor av vittnesbörd & storys – Stort som ”smått”; vad Gud gjort i era liv som varit ute genom PK, vad Gud gjort i människors liv som vi mött genom PK på gatan/torget/parken, hur samhället fått bli välsignat genom PK, sköna citat, roliga minnen – you name it! De enda kriteriet är att det är något Gud gjort i anslutning till Pannkakskyrkans arbete.
[symple_heading title=”Några riktlinjer” type=”h3″ margin_top=”0px” margin_bottom=”-5px” color=”#000000″ style=”dashed-line” text_align=”center” icon_left=”None” icon_right=”key”]
  • Skriv inte för mycket detaljer, utan håll dig kortfattad och kärnfull (max 500 ord).
  • Tänk på att skriva med en hedrande och respektfull ton om de personer/sammanhang du lyfter fram. Nämn inga personnamn och beskrivningar som hänger ut någon person.
  • Var noga med riktighet och detaljer utan att fylla ut tomrum med information du inte har.
  • Fokusera på vad Gud har gjort!
  • Om du skriver flera storys/vittnesbörd så fyll i formuläret en gång för varje vittnesbörd.
  • Vi kommer korrekturläsa och vid behov omformulera, du kommer då bli kontaktad
[symple_spacing size=”15px”]
Vi vill gärna ha ditt bidrag!  Fyll i formuläret nedan och skicka in ditt vittnesbörd. (Vill du också göra en videofilm går det också bra, fyll då i dina kontaktuppgifter nedan så kontaktar vi dig!)