Dagens vittnesbörd 25/3! (Demo)

Jag har varit på tour i flera år och återvänder alltid eftersom jag alltid får aha-upplevelser om att det kristna livet kan få vara så sjukt spännande. Livet med Jesus kan få vara ett äventyr. När vi går ut och delar med oss av vår tro så märker vi hur enkelt det är att ge något till de vi möter. Vi får ofta be för människor och nästan alltid märker vi att Gud berör dem vi ber för. Jag har fått se Gud göra många övernaturliga saker genom mig, som att människor slutar få ont efter förbön eller att en dyngrak tjej som jag bad för plötsligt blev nykter när jag bad en allmän välsignelsebön för henne. Jag tycker också att det är spännande att bli använd i kunskapens ord som innebär att Gud ger oss information om människor som vi inte kan känna till i oss själva som blir till nytta för en speciell person som vi möter. Allt detta är väldigt spännande, men vad som är ännu bättre och som jag nog aldrig kan bli mätt på är att få se Guds kärlek träffa en annan människa för allra första gången. Som sagt livet som kristen kan vara så sjukt spännande!
/Sara Jonegård