Dagens vittnesbörd 2/4! (Demo)

Under Sverigetouren i somras var vi på Peace and Love-festivalen i Borlänge, och en av förmiddagarna innan vi skulle ut på festivalområdet så frågade vi Gud om han ville ge oss några bilder eller ord inför dagen. Jag kände det lite otydligt som att jag fick en bild av en tjej i en rosa bikini, en ganska udda bild som jag knappt själv vågade tro var från Gud… Jag bestämde mig dock för att hålla utkik efter eventuella rosa bikinis.

Lite senare under dagen var jag och en vän ute och gick på festival-campingen bland människorna, och rätt som det var ser vi en rosa bikini hängande över ett tält! Så vi tar mod till oss och går och sätter oss med en man och en kvinna som sitter där. Tjejen med den rosa bikinin är inte här just nu, men kommer snart, berättar kvinnan. Så vi sitter kvar och pratar lite med kvinnan om festivaler, Gud och livet.

En stund senare kommer två tjejer i 15-årsåldern och slår sig ner med oss, och de får den konstiga frågan om den rosa bikinin tillhör någon av dem? Det gör den, och jag berättar att vi är på festivalen med Gud och att jag tidigare idag fick en bild av hennes bikini, och att jag tror att Gud genom det vill säga till henne att han ser henne. Tjejerna verkar tycka att det är konstigt och ser lite olustiga ut, men vi blir kvar vid tältplatsen, och efter en stund får min vän ett riktigt bra samtal med tjejerna då hon får berätta om vilken kärlek Gud har för dem.

Någon dag senare fick vi höra att någon annan hade mött de här två tjejerna och att de hade berättat om bilden Gud gav mig och att det hade fått betyda väldigt mycket för dem! Gud talar på sätt som kan verka konstiga för oss ibland, men vi får våga pröva det ändå!
/Elias Petrén

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.