Dagens vittnesbörd 1/4! (Demo)

Under Sverigetouren och Bråvallafestivalen 2013 upplevde jag hur Gud placerade ut oss så att vi var på rätt plats i rätt tid. Det var en tjej från oss i Pannkakskyrkan som stod och pratade med ett par män varav den ena tog ganska mycket uppmärksamhet. Hon kände sig beklämd över att den andra mannen inte fick utrymme att bli bemött. Han drog sig sen undan och stod lite själv. Av en händelse (Gud?) råkade jag gå förbi honom, och han påminde om en annan person som jag hade pratat med någon dag innan, så jag gick fram för att se om det var han. Nu var det ju inte det, men det ledde till att vi fick ett jättefint och jättetrevligt samtal. Det visade sig att han inte trodde att Gud fanns på grund av tragiska omständigheter tidigt i livet, men jag kände att han hade en uppriktig längtan att Gud skulle finnas, och han sa att han ville tro om nu Gud fanns. Vi fick ett hastigt avslut på samtalet eftersom han måste gå, men jag hann säga att jag skulle be för honom. Det är fantastiskt att få möta människors äkta längtan efter att få tro på vad de innerst inne önskar vore sant…

/Hanna Larsson