Dagens Vittnesbörd 4/3 (Demo)

”Pannkakskyrkan fick i somras liksom tidigare somrar låna lokalerna i vår kår, Frälsningsarmén i Borlänge under Peace & Love-festivalen.

Gamla avloppsledningar ställde till det för den som hade hand om köket. I egenskap av kontaktperson åkte jag ner ett antal gånger för att se vad jag kunde göra.

En natt, på väg hem från något möte långt borta smög jag in i köket på kåren i tron att alla sov. Avloppet verkade ha fungerat den kvällen. På väg ut mötte jag en eftersläntrare som verkade just komma hem från festivalen. Vi talades vid en stund och jag berättade att jag tidigare varje år varit med i församlingarnas gemensamma satsning Festivalkyrkan under festivalen. Dock innebär det långa promenader över det stora området och nu hade jag stått över pga att jag drabbats av en åkomma, som inte gick att bota, i foten. Att gå var stundvis förenat med ordentlig smärta.

Tjejen jag talade med undrade om hon fick be för min fot. Tacksamt tog jag emot erbjudandet. En kort bön, vi sade god natt och jag åkte hem.

Kunde dagen efter konstatera att det onda i foten var borta. All ära till Jesus och en stor tacksamhet över denna, för mig okända syster, som frimodigt ställde sig till Herrens förfogande.”
/Margareta Karlsson