Dagens Vittnesbörd 2/3! (Demo)

”Jag var med på en Sverigetour för ett antal år sedan. En kväll var vi ett gäng som bara gick runt för att prata med folk. Vi hittade några som satt och hängde på en brygga, så vi började prata med dem. De var väldigt intresserade av vår tro och vad vi gjorde. Alla utom en tjej, som mest satt och såg uttråkad ut.

Av någon anledning började jag berätta om ett helande som Gud gjorde med mitt knä. Denna gången förklarade jag ganska mycket kring problemet jag hade med mitt knä och när jag berättat färdigt började den tjejen, som inte varit så i intresserad innan, att berätta att hon också hade PRECIS det problemet med knät! Det slutade med att vi bad för hennes knä och hon blev väldigt berörd! Gud vet hur han ska öppna dörrar!”

Isabel Berggren /Isabel Berggren