Dagens Vittnesbörd 20/3! (Demo)

”Under min första Sverigetour så bevisade Gud för mig att ”det är lätt i Sverige”. Något jag hade fått höra i min uppväxt var att ”det är svårt att evangelisera/berätta för människor om Jesus i Sverige” och jag tror att många kristna svenskar går runt och tror att just vårt land är extra svårt att nå människor i för att vi är ”det mest sekulariserade landet” etc.

Men det är inte sant! Att det skulle vara svårt i Sverige är bara en lögn som lätt genomskådas om vi bara vågar testa 🙂

Gud bevisade för mig att när vi representerar Honom och låter människor möta Hans kärlek på riktigt så är det vad alla vill ha. Ungdomar i Sverige idag är nyfikna på andlighet, sökande efter sanningen och hungriga efter kärlek, let’s give it to them!

Det är lätt i Sverige.”

AgnesWessman /Agnes Wessman