Dagens Vittnesbörd 20/3! (Demo)

”Under min första Sverigetour så bevisade Gud för mig att ”det är lätt i Sverige”. Något jag hade fått höra i min uppväxt var att ”det är svårt att evangelisera/berätta för människor om Jesus i Sverige” och jag tror att många kristna svenskar går runt och tror att just vårt land är extra svårt att nå människor i för att vi är ”det mest sekulariserade landet” etc.

Men det är inte sant! Att det skulle vara svårt i Sverige är bara en lögn som lätt genomskådas om vi bara vågar testa 🙂

Gud bevisade för mig att när vi representerar Honom och låter människor möta Hans kärlek på riktigt så är det vad alla vill ha. Ungdomar i Sverige idag är nyfikna på andlighet, sökande efter sanningen och hungriga efter kärlek, let’s give it to them!

Det är lätt i Sverige.”

AgnesWessman /Agnes Wessman

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.