Dagens Vittnesbörd 1/3! (Demo)

”Jag ska aldrig mer försaka Gud! Aldrig mer!” Sa han med en sån eftertryck att jag snabbt fick omvärdera hela mitt förstaintryck. Bortom nitade läder-jackor och grova ord, hade Gud stämt möte, ett möte som hade skakat om hela hans tillvaro. När han hade torskat jobbet, flickvännen gjort slut, hyresvärden beslutat om vräkning och fullständigt kaos stod för dörren, hade han böjt knä vid sängen och bett; ”Gud. Ge mig en lägenhet. Om du finns, ge mig en ny lägenhet så ska jag aldrig mer försaka dig!” Nästa morgon vaknar han av att mobilen plingar till. Ett sms från en vän: ”VI HAR FÅTT EN LÄGENHET!!!”

Hade han mött mig 2-3 veckor tidigare hade han fnyst åt mig, berättar han. Nu står han och berättar framför mig om hur grymt god Gud är och jag inser – för Gud finns inga gränser. Gud är verkligen en ”nit-älskande” Gud.”

Andreas Lundström /Andreas Lundström