Dagens Vittnesbörd 12/3! (Demo)

”För många år sedan stod vi på Forumtorget i Uppsala på fredagskvällarna med Pannkakskyrkan. Det brukar hänga ett gäng killar där och en kväll var det en av dem som skadade sig i foten. Vi fick plåstra om honom inne i husvagnen och sen be för foten. Veckan efter, eller om det var ytterligare någon vecka senare, så stod jag mitt i vårt häng när killen snabbt kommer gående förbi mig. När han passerar mig tittar han ner i marken och säger, liksom på språng och lagom högt för att bara jag ska höra, ”Det blev bra i foten”.”

JosefinLundström/Josefin Lundström

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.