Dagens Vittnesbörd 11/3! (Demo)

”Sverigetouren 2014 var min första tour, och var omvälvande på många sätt. Första kvällen vi var ute vid festivalområdet i Bråvalla hände väldigt mycket spännande saker, så jag var förstås spänd på vad som skulle hända nästa kväll. Men jag upplevde kvällen som händelselös (vilket egentligen inte var sant, eftersom jag och två andra hade ägnat kvällen åt att nå ut till volontärarbetarna runt omkring festivalområdet), och jag kände mig besviken på att vi inte hade åstadkommit mer. Men under natten, när jag försökte somna, så trillade poletten ner: Det handlar inte om mig och mina prestationer, utan om Jesus! Plötsligt var alla känslor av otillräcklighet och förkastelse som bortblåsta, och följande dag ute på festivalområdet blev något alldeles speciellt – jag har aldrig sett så många helanden under en kväll som den kvällen! Mer kommer om detta…”

/Nils Hansander