Dagens Vittnesbörd 10/3! (Demo)

Under Sverigetouren 2011 åkte vi efter Peace&Love-festivalen till Almedalsveckan på Gotland. Där var det lite svårare att nå människor än det hade varit tidigare, men också där hände så mycket fantastiskt! En dag när vi var ute och mest bara gick omkring på stan i våra pannkakskyrkströjor så ropade en kille på oss. Han frågade om det var vi som var Pannkakskyrkan som hade varit på Peace&Love-festivalen. När han fick veta att det var vi sa han ”Jag var också där, och alla kompisar som jag var där med fick en bön av er, men inte jag!”. Vi fick då be för honom där på Gotland istället, vilket gjorde honom jätteglad. Killen hade dessutom med sig andra vänner där som aldrig hört om Pannkakskyrkan förut, men nu fick vi be också för dem.

Sannolikheten att träffa på samma människor på Almedalsveckan som på Peace&Love-festivalen är rätt liten. Det drar liksom lite olika typer av människor. Men här var en kille som av någon anledning fanns på båda platserna och därför blev både han och flera berörda av Gud.

/Klara Bylund