Dagens Vittnesbörd 6/2! (Demo)

”På Sverigetouren har jag fått lära mig och insett mer om vad det innebär att vara en kristen gemenskap. Stämningen bland oss kristna på touren har varit uppmuntrande och vi har lyft varandra. Det har skapat en väldigt positiv miljö där jag har känt mig fri att vara mig själv och älskad i det. Det har också varit enklare att våga testa saker för första gången utan att vara rädd för att misslyckas vilket har hjälpt mig att växa.”

sarajonegård /Sara Jonegård

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.