Dagens Vittnesbörd 27/2! (Demo)

I december 2012 trillade dett glada mailet in till styrelsen:

”Hej bröder och systrar!

Tänkte att det kunde vara lite kul för er att veta att vi var en grupp personer som under lärljungaskolan Apg29 i Mexico i höstas tröttnade på den ”vanliga” typen av evangelisation, och därför bestämde oss för att använda konceptet Pannkakskyrka. Där blev det ”La iglesia de Hot cakes”, och tre gånger under en praktikvecka gick vi ut på stan med ett bord och skyltar där det stod ”Hot cakes y café gratis” (Amerikanska pannkakor och kaffe gratis) och ”Oracíones gratis” (gratis böner). Vi fick många bra samtal, delade ut mycket kaffe och amerikanska pannkakor med lönnsirap, och fick be för en hel del människor! Det var fantastiskt att se att Pannkakskyrkan även fungerar utomlands, och kul att införa ett nytt evangelisationsbegrepp till våra vänner på andra sidan Atlanten!

Allt gott och Herrens välsignelse!”