Dagens Vittnesbörd 24/2! (Demo)

”En av de mest minnesvärda pannkakskvällarna var våren 2014. Vi var inbjudna till Fyrisskolans nattbandyturnering eftersom kyrkan ”lockar folk” (som de själva uttryckte det, reds anm.) och stod utanför gympasalen med våra pannkakor. Många kom och åt och vi fick många fantastiska samtal. En muslimsk kille stod och predikade för oss i en kvart hur tacksam han och alla hans vänner är för att vi står på stan på lördagskvällarna ”Ni inte bara ger pannkakor utan ni finns där att prata med, ni är så bra!”

En kille satte sig bredvid mig och började berätta om sina dataspel i tio minuter. Inte särskilt intressant tyckte jag men jag lyssnade och så säger han till slut ”Du är den första som lyssnar på mig när jag pratar om detta. Jag har ingen annan att prata med.” En annan person utbrast ”Ni förgyller många många många kvällar alltså. Jag tycker j*vligt mycket om er!” Vi fick dela ut många biblar den kvällen och be för flera av bandyspelarna. Gud är god!”Micael Grenholm /Micael Grenholm