Dagens Vittnesbörd 22/2! (Demo)

”När vi var i Åhus satt två killar bredvid platsen där vi bjöd på pannkakor. Jag upplevde att någon av dem hade ont i nedre delen av ryggen, så jag frågade det. De sa båda nej, men en tredje kille som hörde frågade ”Vadå då, vad ska ni göra då?” Jag förklarade att vi kan be för att smärtan ska försvinna. Det visade sig att han hade ont där, och jag fick be för det. Från att smärtan hade legat på en åtta på en tiogradig skala, gick den ned åtminstone till en etta eller tvåa efter jag bett några gånger för honom! Senare hörde jag honom säga till sina kompisar: ”De helade mig nyss.”

AlbinMauritzon /Albin Mauritzon

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.