Dagens Vittnesbörd 2/2! (Demo)

”På Sverigetouren i somras mötte jag en kille som berättade att han var satanist. Vi började prata och det visade sig att han var ganska påläst och visste vad han menade med att säga det. Under samtalet ställde han mest frågor om den kristna tron och om sådant han har svårt för. Jag upplevde att Gud ledde mig i svaren och att den här killen verkligen lyssnade och fick nya perspektiv. Vi pratade länge och mycket om Guds kärlek och Gud berörde honom verkligen. Jag älskar att se Guds ljus få tillträde och bryta igenom där det är som mörkast! Med pannkakskyrkan får man möta alla sorters människor, alla i lika stort behov av Jesus! Jag hoppas och ber att den här killen fick smaka något av Guds kärlek och närvaro och att Gud fått plantera något som kan få växa och leda till frälsning i hans liv!”

Emma Mauritzon /Emma Mauritzon