Dagens Vittnesbörd 21/2! (Demo)

”Jag har sett så otroligt mycket hända på stan när jag har varit ute med Pannkakskyrkan, men det som ändå har betytt allra mest för mig är det som Pannkakskyrkan gjort i mitt liv. Första gången jag kom i kontakt med Pannkakskyrkan var under Sverigetouren 2011, jag hade ingen aning om vad det var innan jag åkte, men de veckorna förändrade mitt liv. Precis som så många andra har trott när de åkt på sin första Sverigetour trodde jag att jag gjorde det för andras skull. För att andra ungdomar skulle få en chans att möta Jesus. Delvis var det kanske rätt, men jag fick uppleva hur otroligt mycket Gud kunde jobba i mig när jag var fokuserad på andra. Jag har varit kristen hela mitt liv, men efter de veckorna var det som att jag för första gången verkligen förstod hur verklig och nära Gud faktiskt var.

Det var första men långtifrån sista gången jag kom i kontakt med Pannkakskyrkan. Det jag har fått av Gud, andra engagerade och ledare genom Pannakakskyrkan är ovärderligt. Jag har fått vänner för livet, upplevelser utöver det vanliga, jag har lärt mig saker om bokstavligt talat allt mellan himmel och jord, jag har blivit utmanad och växt, och jag har fått en plats att vila när det behövts. Jag är så OTROLIGT TACKSAM för allt det, och jag kan ärligt talat säga att jag inte vet vem jag skulle vara idag om jag inte haft Pannkakskyrkan.”

/Klara Bylund

 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.