Dagens Vittnesbörd 12/2! (Demo)

”Något som förundrat mig genom åren med Pannkakskyrkan är hur så otroligt små och enkla saker kan betyda så mycket. Att Gud i det lilla och enkla kan låta Hans obeskrivliga och stora Kärlek få lysa fram på ett så fint och vackert sätt. Jag minns ett möte med en kille jag träffade en kväll ute i parken vi höll till i. Jag fick höra att han veckan efter hade sin födelsedag, det vill säga nästa gång vi hade planerat att gå ut med Pannkakskyrkan. Perfekt tänkte jag – då kan vi ju fira honom! Planen var att överaska honom med tårta! Veckan gick och på väg till Pannkakskyrkan slog det mig; ”jag har glömt å fixa tårtan!!!”. Det blev en snabb sväng in på ICA. Istället för tårta blev det en rulltårta. Väl i parken piffade vi upp rulltårtsbiten med grädde och tog med oss en gitarr och improviserade en födelsedagssång innan vi överlämnade vår bakelse-skapelse till killen. Jag minns fortfarande ansiktstrycket. Tårögd tog han emot den lilla enkla rulltårtsbiten. Kanske var det hans första födelsedagssång. Kanske inte. Men tydligt var att den lilla enkla handlingen hade berört. Vilket blev tydligt alla gånger jag träffade på killen igen. Där i en park, på en filt, en vanlig sommar kväll, en rulltårtsbit och en improviserad sång – jag misstänker skarpt att Gud var där. Himlens och jordens skapare, en Pappa som fick hedra och visa sin kärlek till en kungason. Och JAG fick vara med när himlen mötte jorden. Det är nåd.”Samuel2 /Samuel Lundström

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.