Dagens Vittnesbörd 1/2! (Demo)

”Jag är tacksam för att Gud korsade min väg med Pannkakskyrkan (typ) 2008 i Ängelholm. Är uppvuxen kristen och hängde mycket på kyrkans ungdomsgrupp vid den tiden. När vi började med PK märkte jag att det var otroligt kul att få skapa kontakt med människor och dela evangeliet med dem. Jag hade aldrig tidigare varit med om ett sammanhang där det var så tydligt (& enkelt) att dela min tro med andra. Jag visste att Jesus uppmanar sina lärjungar att berätta för alla människor, men den verkligheten hade jag inte ”tagit på” i mitt liv förrän PK kom till stan 🙂

Jag är också tacksam för den möjlighet detta medförde till att få stå i ett ledarskap i församlingen – det blev några härliga år i ett äventyr med Gud, där han lärde sina lärjungar en hel del..

Mest glad är jag över insikten/erfarenheten att, i mitt vardagliga liv (utanför PK), kunna prata med vem som helst om livets viktigaste ärende: Jesus. Och att få erbjuda förbön till en annan människa. Efter Sverigetouren 2011 träffade jag en gammal gymnasieklasskompis, och det var helt naturligt att berätta om Gud och be för honom – något som jag inte hade gjort i den relationen tidigare.

För mig är det påtagligt att Gud genom PK har lärt mig att omsätta teori till praktik när det kommer till att dela evangeliet och att förmedla Guds kraft & helande. En process som jag tror är värdefull för kyrkan i Sverige!

Tack Jesus för att du visar din kyrka vägen till världen med ditt evangelium, och att du använder Pannkakskyrkan!”

Jona Albertsson/ Jona Albertsson

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.