Dagens Vittnesbörd 11/2! (Demo)

”Ett killgäng på Bråvalla. Efter att vi bett för en killes knä så var stämningen mer öppen men fortfarande lite skeptisk. En kille kom fram till mig och sa ”ni kan be för mitt munsår”. ”yeah, yeah” skrattade hans vänner ”be för hans munsår!!”, det kommer säkert falla av med en gång, haha” Jag frågade om han hade något annat som vi också kunde be för så jag fick be för hans fot som gjorde ont när han körde lastbil. Men sedan sa han ”be gärna för munsåret, sist hade jag det i 6 veckor och det var sjukt jobbigt, det kom tillbaks för några dagar sedan.” Munsåret var stort och täckte nästan halva överläppen. ”Ok” sa jag och hans kompisar skrattade lite när jag bad att hans munsår skulle bli bra. Två dagar senare träffade vi dem igen. När de såg oss ropade de ”Kom, kom du måste kolla in Xs läpp! Kolla, kolla! Killen jag hade bett för hade både blivit helad i foten berättade han och läppen var helt sårfri!! Två dagar efter att jag bett var alltså detta. Sedan ville nästan alla i gruppen ha bön och prata om Gud och Jesus med oss.”

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.