Dagens Vittnesbörd 31/1! (Demo)

”Hej! Om du inte har varit med på Sverigetouren har du verkligen missat något fantastiskt! De senaste 4 åren har jag inte kunnat låta bli att åka med eftersom touren är ett vinnande koncept! Sommaren 2015 träffade vi på ett par killar som satt på en bänk i Åhus. Jag kände att jag ville gå fram och prata med dem. Jag bad den Helige Ande om ett namn och började tänka på ”Simon”. Jag frågade om någon av dem hette Simon och då var det en av dem som gjorde det. Jag fick uppmuntra honom om att Jesus ser honom, älskar honom och har en plan för honom! Kunskapens ord som Bibeln talar om fungerar verkligen! Samma kväll träffade jag på ett tjejgäng som precis hade fått pannkaka av oss. Efter en liten stund sa en av tjejerna att hon aldrig hade känt Guds närvaro. Så jag frågade om jag fick be för henne, och det fick jag. När jag bad för henne upplevde jag att hon hade haft en tuff period i sitt liv, och när jag frågade så bekräftade hon det. Jag fick be för att det skulle vända för henne och att hon skulle bli glad igen. Sen pratade vi mycket om Gud, Jesus, änglar, det goda och onda. Som sagt kunskapens ord för att betjäna människor i kärlek är precis det vi är kallade till! Keep up the good work och häng med på tour du också!!! BLESS”

anetteaavanen Anette Aavanen

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.