Dagens Vittnesbörd 30/1! (Demo)

”Sverigetouren 2011 har påverkat min frimodighet som kristen väldigt mycket.

Det var grymt värdefullt att få dela längtan att berätta om Jesus med många andra på touren och att testa att gå ut och möta människor tillsammans med en massa underbara syskon. Att sen varje dag få lyssna på vittnesbörd om vad Gud gjort genom oss var ju bara så oerhört uppmuntrande och trosstärkande.

Efter touren var det plötsligt naturligt att prata om min tro med vänner och klasskompisar. Jag fick mod att fråga klasskompisar som inte var kristna om jag fick be för dem när de berättade att de hade ont någonstans.

Jag är väldigt tacksam för vad Pannkakskyrkan fått betyda för mig – men mest tacksam till Gud som väljer att använda oss små människor för att sprida Hans rike!”

Henrik Nilsson /Henrik Nilsson

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.