Dagens Vittnesbörd 29/1! (Demo)

”Genom Pannkakskyrkan har jag fått bli använd av Gud. Jag har bland annat fått se hur Gud arbetar som match maker och på ett oförklarligt sätt placerat mig framför människor som just i den stunden behövt någon som mig som lyssnar, ber och visar generositet. Under en Sverigetour där vi stannade i Gävle plockade jag och en vän av en slump (?) upp en person längs vägen som det skulle visa sig att jag hade viktiga gemensamma kontakter med. Jag upplevde att denna person hade ett stort behov av någon som lyssnade och talade om att personen var sedd och älskad av Gud. Vi fick ett långt och gott samtal och vi fick bjuda på mat och skjutsa personen hem. Gud kan ibland använda oss på sätt vi inte kan förutse. Pannkakskyrkan uppmuntrar och utmanar oss att ställa oss till förfogande i vardagen!”

/Jonatan

Privacy Preferences