Dagens Vittnesbörd 25/1! (Demo)

Höganäs 2012;

På eftermiddagen frågade Samuel mig vad som skulle hända den kvällen och jag sa typ ”helande, jag vill se helande”.

På kvällen vid grillen mötte jag en tjej och hennes killkompis. Jag sa hej och killen började direkt uppmuntra tjejen att ”säga vad hon skulle säga” men hon ville inte riktigt så han berättade att hon haft ont i sin höft i 4 år och att hon hon skulle opereras i höst men verkligen inte ville det. Hon hade också hört ett vittnesbörd om en kille som blev helad i knät ”… så brukar ni typ be för folk här..?” ”JA!” sa jag och högg tag i en pannkakskompis som va i närheten, och så bad vi. Hon sa att hon kände som ”fjärilar” i höften och att det verkligen var något som hände. Hon var lite skakis så vi satte oss ner och berättade om Helig Ande och att man kan känna Honom så. Vi bad en gång till sedan gick vi en sväng och sprang lite och hon kände ingenting fast hon ”borde” ha gjort det. Vi bytte nummer och sen SPRANG hon iväg med sin kompis.

Dagen efter messade jag med henne, hon berättade att hon ridit, gått länge på stan och hoppat på konsert utan att känna av höften alls! I vanliga fall brukade hon behöva hjälp av hästen efter en ridtur för att hon fick så ont men hon hade inte känt något alls!!!”

AgnesWessman/Agnes Wessman

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.