Dagens Vittnesbörd 22/1! (Demo)

”Pannkakskyrkan har verkligen varit en rejäl milstolpe i mitt liv med Gud. När jag var 16 åkte jag på min första Sverigetour, det var 2011. Jag kom med en förväntan av att se Gud verka i mitt liv och i andras. Jag ville vara med om äventyr med Jesus!

Det fick jag verkligen också. Under touren var det många av de vi mötte som blev helade och berörda av Gud! Jag kommer speciellt ihåg en tjej som hade av ledbandet i foten och som hoppade på kryckor. En från touren bad för henne och sedan kunde hon hoppa helt utan kryckor!

Förutom äventyr fick lära mig så mycket om Jesus och hans kärlek under touren. Dels på grund av vad människorna i touren bar på. De var så kärleksfulla så det kändes som att jag såg Jesus genom dem. Och undervisningen som ledarna delade med sig av lärde mig jätte mycket.

När jag sedan kom tillbaka från touren var jag fylld av en ännu starkare tro på Jesus och vad han vill och kan göra. :)”
Stina Sundström /Stina Sundström