Dagens Vittnesbörd 21/1! (Demo)

”För några år sedan åkte jag med på Sverigetouren och delade ut pannkakor på bland annat Peace and Love. Jag var med i en bönegrupp där vi tillsammans testade och övade på olika typer av bön, och vi bad ofta Gud att tala till oss, vilket Gud gjorde i princip varje gång på olika sätt. När vi sedan kom till Peace and Love kom vi lite spontant på att vi skulle testa detta, och bad en kort bön om att Gud skulle leda oss till en person som behövde ha bön. Två av oss kände att vi hörde något om ett träd, så vi tittade upp, pekade på ett träd och bestämde oss att börja gå dit för att se om det fanns något som Gud ville visa oss.

När vi kom till trädet så såg vi en tjej som hade ett gips och bestämde oss att fråga om hon ville att vi skulle be för henne. Det ville hon, så vi satte oss tillsammans med hennes kompis för att be, och då berättar hon om ett annat böneämne som handlade om något helt annat, så vi fick be för helande in i båda sakerna. Vi var alla berörda av Guds omsorg.

Vi hade även en bönestol utanför vårt tält på festivalen, och många satte sig där utan förväntningar, ibland lite på skämt, men det som man märkte varje gång var att Gud inte lämnade en enda människa oberörd. Människor fick möta Gud genom en enkel bön, kanske för första gången, och vi fick vara Guds redskap.”
/Jessica Båth