Dagens Vittnesbörd 17/1! (Demo)

”Peace&love festivalen 2011. Vi var ett gäng som hängde vid vårt camp med husvagnen, grill och några partytält. En skylt, typ ”behöver du helande” stod lutad mot husvagnen och jag såg en tjej stå och spana in den så jag och min kompis gick fram till henne och frågade om hon hade ont någonstans. Hon hade ont i nacken efter att ha burit tunga väskor dagen innan, men sa tydligt att hon inte trodde på helande. ”Det är lugnt, för det gör vi” sa vi och frågade om vi fick be för henne och det fick vi så det gjorde vi.

När vi bett klart frågade min kompis om hon kunde känna någon skillnad. Då började hon känna efter, backade några steg och spärrade upp ögonen när hon upptäckte att hon inte kände någon smärta! Så sa hon snabbt ”jag tänker inte bli kristen” och vi sa visst men nu borde vi ju tacka Gud och då sa hon ”JA!” så vi alla tackade högt Gud för Hans godhet och helande!”

AgnesWessman/Agnes Wessman

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.