NY PANNKAKSKYRKA! Plats: ASKERSUND (Demo)

Hallå allihopa!

Här kommer en liten hälsning från Askersund.
Under sommaren var vi 5 pers som tryckte in oss i en bil och åkte 100 mil för att joina PK-Norrlands Inland på deras event under Åsele marknad för att vi vill se mer av Gud och gå i Hans kraft. Vi har även haft en längtan att nå ut till ungdomar i vår stad och tänkte att PK är ett koncept värt att pröva.
Efter fem dagar i Åsele fick vi mersmak och under hösten har vi startat upp i Askersund! Vi har blivit väldigt glatt överraskade över det positiva mottagandet och har fått dela ut många fler pannkakor än väntat. Första gången vi var ute ville jag reka läget och frågade ett par grabbar vad som händer en fredag kväll, förutom att köra runt i sin epa, och en av dem svarade: ”Ingenting. Men så ringde min kompis och sa att det var pannkakor på torget så vi kom hit.”
Tänk att Jesus får vara det enda som händer en fredag kväll i lilla Askersund! Vi är tacksamma och taggade att fortsätta.
Vi är ute några gånger per termin och ni får gärna vara med och be att vi är uthålliga, modiga och att Gud drabbar oss med ännu mer kärlek för hans förlorade får. PK-Askersund genom Frida

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.