Ny PANNKAKSKYRKA i ULRICEHAMN! (Demo)

Vi har dragit igång! Äntligen! Folk undrar vilka vi är och om vårt konstiga namn. Vad har pannkakor med kyrkan att göra liksom? Eh, liksom allt! Det är Jesus i matformat…Eller något i den stilen. Men framförallt att älska villkorslöst pannkaksvägen in i människors hjärtan.Jag stod ute och pratade med en kille. Hur kan du tro på Jesus, frågade han. Då gick jag igång rejält och berättade allt jag kunde komma på om Jesus liv när han gick här på jorden. Från hans under och helanden till hans omsorg om de svaga och utstötta och om korset. Det slutade med att jag fick en kram. Om det var för att få tyst på mig eller för att han verkligen blev berörd och inte visste hur han skulle reagera på annat sätt, det får jag nog aldrig veta. Men han verkade glad, gladare än innan vi började samtalet, så det är bra ändå. Jakob och jag fick be för hans knä. Det blev inte märkbart bättre men vi fick i alla fall be! Summan är i alla fall att vi är ett taggat gäng som längtar efter att få berätta om Jesus och att få äta pannkakor tillsammans med vem än som vill!Kram på er andra hjältar runtom i Sverige! Hälsningar, Sara