UNION 2015 (Demo)

Vi vill stolt presenterna och bjuda in dig som är engagerad i någon Pannkakskyrka till Pannkakskyrkornas årliga sammankomst: Union! Det blir några dagar då vi speciellt samlas kring vår gemensamma vision för att inspireras av varandra men också för att ta steg tillsammans framåt i visionen för Sverige. Vi tror att Sveriges ungdomsvärld behöver mer av himmel (…och pannkakor) och vi tror att vi tillsammans kan ta steg vidare för att älska vår generation ännu mer. Union blir ett gott tillfälle att träffa andra eldsjälar som brinner för samma sak – men framför allt ett tillfälle där vi kan ta ett steg till i den vision vi står i. Det blir en blandning av häng, bön, workshops, årsmöte, samtal, undervisning, god mat, öppen mic m.m.

Kolla in hemsidan för mer info om program och anmälan!