Dagens Vittnesbörd 8/1! (Demo)

”Även om jag inte minns exakt alla detaljer kring tjejen jag mötte på Arvikafestivalen 2010 så är minnet av den känsla jag fick för henne fortfarande väldigt tydlig. Jag stod vid vårt camp och en tjej sa att hon hade ont i ryggen och vi kom fram till att jag skulle be för den. Men precis när jag skulle börja be så nämnde hon ”men det spelar ingen roll för det kommer komma tillbaka igen”. Det visade sig att tjejen blev slagen av någon i hennes närhet. Hon tömde sitt hjärta för mig och berättade den ena tunga grejen efter den andra och i förhållande till det så var den smärta som hon kände i ryggen ingenting i jämförelse med den tyngd hon hade i sitt hjärta. Hon ville inte leva längre. Mitt hjärta bröts för denna tjejen och jag minns att jag inte ville stå och be för henne utan gick ner på knä i leran medan jag kramade om henne och bad för henne. Jag vet inte hur det har gått för den här tjejen men jag minns att hon var tacksam för att någon hade lyssnat och brytt sig. Jag tror att det inte bara var min egen kärlek hon fick möta, utan att det var Gud som visade sitt hjärta för henne.”

sarajonegård /Sara Jonegård

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.