Glada nyheter i Karlstad! (Demo)

Vilka underbara dagar vi har haft i Karlstad! Solen sken förstås och vi fick dela ut hundratals pannkakor medan vi pratade med och bad för massvis med folk. Vittnesbörden flödade när helgen var över: folk har blivit helade, kommit närmare Gud, förstått mer vem Jesus är. Två killar hängde med oss till kyrkan och sov över här för att sen delta i gudstjänsten på söndagen. Jag (Micael) träffade en gammal skolkompis som var väldigt intresserad av Gud och som ville gå och besöka en Alphagrupp efter jag tipsat honom om det. Alla samtal och bönesvar är för många för att antecknas, men mycket hände allt!

Varje kväll hade vi två eller tre gudstjänster där vi lovsjöng Gud, berättade vittnesbörd om vad Han har gjort i våra liv och predikade de glada nyheterna om Honom. I klippet ovan får ni en sammanfattning av vad vi predikade: Gud älskar alla människor, men vi har gått bort från Honom och gjort onda handlingar. Därför sände Han sin son Jesus att dö för våra synder på korset så att vi får evigt liv genom Honom!

Nu pustar vi ut efter en fantastisk tour och söker Gud, ber för varandra, leker, äter och firar Felicias födelsedag. Vi har filmat massa material så räkna med att se mer även när touren är över. Tack och hej!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.