Frälsning, helanden och pannkakor på Bråvalla! (Demo)

I tre dagar har vi fått välsigna Bråvallafestivalen med himmel och pannkaka och Gud har gjort så sjukt mycket! Vi har fått samtala med och be för jättemånga människor, många har blivit helade och vi har fått be frälsningsbönen med fem personer. Gud är så god!

Vårt syriska lovsångsteam!

Tillsammans med fantastiska Cafébussen, ett samarbete mellan många av Norrköpings kyrkor, stod vi och delade ut pannkakor och byggde ett gudstjänsttält dit vi bjöd in människor. Efter många om och men hamnade vi en bit från festivalen, men fick välsigna många människor ändå. Dessutom sände vi ut många team till festivalingången för att be för sjuka och vittna om Jesus.

Till vänster: lek. Mitten: Helande in action. Höger: samtal om Gud

Vi fick se en kille med kryckor bli mycket bättre efter bön, en annan kille blev helad i fötterna, en tredje hade opererats i sitt finger och all smärta försvann. Tre tjejer och två killar ville ta emot Jesus i sina liv och bad frälsningsbönen med oss. Vi uppmanade dem att gå till församlingar och läsa Nya Testamentet.

Gudstjänsttältet

Vi fick betjäna och trösta människor som mådde dåligt, vi fick leka och sjunga med människor som var glada, vi fick vägleda och profetera för människor som sökte mening med livet. Och Gud var så trofast! Han funkar verkligheten! När vi går ut och gör grejerna Jesus uppmanat oss att göra: predika evangeliet, bota sjuka och hjälpa dem som lider nöd, då går Han med oss och ger oss mirakulös kraft och beskydd. Tjohoo!!