Den pannkakiska våren i Uppsala (Demo)

Jag är så galet tacksam till Gud för den här pannkaksterminen. Varje gång vi har gått ut med Uppsalagruppen har vi fått välsigna många människor, vittna om Jesus och dela ut massa pannkakor. En kväll när vi bad innan vi gick ut sa min kollektivkamrat, tillika medskapare av Pannkakskyrkand hemsida, Andreas Lundström att han såg profetiskt hur vi bara behövde gå ut så skulle den Helige Anden fixa allt. Den kvällen strömmade människor till oss, vi behövde inte ropa ”Gratis pannkakor!” utan folk kom ändå, och vi fick vittna och be för många.

Det finns så mycket att berätta. Det kristna paret som letade efter ett andligt hem som sen kom till min församling. De hemlösa rumänska tiggarna som fått mat hos oss och sjöng lovsång tillsammans med oss. Alla ungdomsgäng som bett mig spela sånger på min gitarr, varav jag kör fartfyllda Testimonies som berättar om Guds mirakler. Ateisten som blir en sökare. Sökarna som börjar söka Jesus. Killen som jag snackar en kvart med och som sen bestämmer sig för att haka på Sverigetouren.

Allt detta är möjligt tack vare Gud och tack vare det underbara pannkaksteam Han har satt samman. Jag är så tacksam för mina ledarkollegor Jon och Jenny som ställer upp i vått och torrt med stor kärlek till Jesus och människor. Och alla andra i gruppen har gjort ett fantastiskt jobb likväl. Tänk att vi får vara en del av Guds frälsningsplan och sprida Hans Rike och kärlek!