Vilken kväll! (Demo)

Tänk att få spendera en kväll i Göteborg med att bara få välsigna staden. Göteborgarna är hittills väldigt ovana vid att möta Pannkakskyrkan mellan krogarna och det märks! Utanför Smyrnakyrkan fick man höra kommentarer som ”Det här är HELT otroligt… jag vill ligga med er allihop!” och ”Det här är så fint gjort! Du kommer att få sjukt snygga barn. Din karma är på topp.” Man kan tydligen ha lite olika uppfattning om karma är på riktigt eller inte, men att gå ut i stan som kyrka sätter avtryck i folk! Jesus får sätta sin prägel på människorna vi möter.

Eftersom det är relativt nytt att gå ut som Pannkakskyrkan mitt i Göteborg är just betjänandet väldigt viktigt. Ju mer kyrkan får vara på stan, desto fler chanser får vi att hamna i samtal där människor får bli frälsta, där vi får be för människor som blir helt fria från smärta eller sjukdom. Det kommer att hända mycket om vi får grunda våra kvällar i bön och gå ut med Jesus i fokus. Fortsätt med det!

En lätt berusad man kallade mig för Pancake-Jesus. Han är något på spåren måste jag säga! Han frågade mig inte jag kunde laga hans tändare. Jag kunde tyvärr inte det, men om den riktige Pancake-Jesus hade fått frågan så hade nog utgången blivit annorlunda. På tal om utgång frågade även mannen ”Pancake-Jesus, du ska inte med och dansa?” Är det inte fantastiskt att få en sådan fråga på grund av de är genuint glada för sällskap och en gratis pannkaka på stan? Jag var sugen, men tackade nej för denna gången. Vem vet, göteborgsklubbarna är kanske nästa steg för Pannkakskyrkan?

Tack för mig!
/Kristoffer