Pannkakskyrkan gör påskbesök runt om i landet (Demo)

Montring står på schemat nu i påsk! Om du ska åka till någon av nedanstående konferenser nu i påsk vill vi peppa dig till att komma och snacka, fråga frågor och hänga. Du får gärna vara med och montra om du vill! Det är oerhört välkommet då det finns många att prata med.

Vår administratör Hanna ska till Vallås i Halmstad och besöka EFS Kornhills påskkonferens. Temat är Förvandlad i Guds härlighet och pågår mellan skärtorsdagen 17/4 och påskdagen 20/4. Mer info finner du här.

Uppsalabon, och pannkakskyrkeveteranen Jenny Edenvik ska besöka församlingen Arkens event Identity 2014 i Kungsängen i Stockholm. Temat är ”100%. Vi vill ge 100% för Gud. Han har gett allt för oss.” och även denna pågår mellan 17e och 20e april. Mer info hittar du här.

Inspiratörerna Micael och Kristoffer kommer att åka till Tre Dagar i Huskvarna där temat är Sprickor. Grabbarna kommer att hänga i montern så mycket de hinner med och på lördagseftermiddagen håller de i ett outreach-seminarium. Konferensen pågår precis som de andra mellan 17e och 20e april. Mer info på tredagar.se.

Det vore kul att träffa er på någon av dessa tre platser nu i påsk. Håll utkik efter våra montrar och säg hej! Vill ni fråga oss som åker något, kontakta oss!

Kom ihåg att fira ordentligt, för det här är verkligen något att fira! Glad påsk!